Umrah Visum Aanvragen

Umrah visum aanvragen

Wil je zelfstandig op Umrah gaan zonder reisbureau? Dat is mogelijk. Het heeft enkele voordelen, bijvoorbeeld dat je zelf de datum kunt bepalen. Om Saudi-Arabië binnen te komen heb je wel een visum nodig. Hiervoor kun je een toeristenvisum gebruiken. Dit visum is ook geschikt voor de Umrah. Je kunt zelf direct hier je toeristenvisum aanvragen.

Visumaanvraag laten doen

Als je niet weet hoe je zelf een toeristenvisum kunt aanvragen of geen Credit Card hebt kun je ook de aanvraag uitbesteden. Een reisbureau vraagt dan het visum voor je aan. De prijzen hiervoor zijn:

Toeristenvisum voor EU paspoort: €185
Toeristenvisum voor overige paspoorten: €225

Umrah visum aanvragen

Vul dit formulier in en er wordt contact met u opgenomen:

Veelgestelde Umrah visum vragen

Het toersitenvisum is voor 1 jaar geldig. Als je dus binnen een jaar twee keer op Umrah gaat, kun je gebruik maken van hetzelfde visum.

Als je zelf je Umrah toeristenvisum aanvraagt kost dit €130. Als je het door een reisbureau laat doen kost het €185.

Met het toeristenvisum mag je maximaal 90 dagen in Saudi-Arabie zijn. 

Als je zelf de visumaanvraag doet krijg je hem direct na betaling. Via een reisbureau krijg je hem binnen 3 dagen.

Je kunt nu ook een toeristenvisum krijgen met een paspoort die niet Europees is, bijvoorbeeld Marokkaans of Pakistaans. De kosten hiervoor zijn €225.

Bij sommige vliegvelden kun je een visum on arrival (visum bij aankomst) aanvragen. Om moeilijkheden en vertraging te vermijden adviseren we om vanaf Nederland al je visum klaar te hebben.