Umrah September 2023 prijzen

Op Umrah September 2023 gaan? Vergelijk hier de reizen van verschillende reisbureaus in Nederland. Kies het pakket in de zomer dat het beste bij u past. De pakketten zijn inclusief: vlucht, visum, hotels, ontbijt, vervoer, begeleiding en excursies. Het aantal dagen is inclusief reizen.

Umrah met Saudi Airlines

€1915 pp. | 2-persoonskamer
€1865 pp. | 3-persoonskamer

Umrah hotel Medina

Pullman Zamzam Medina


⭐⭐⭐⭐⭐
150 meter

Umrah hotel Mekka

Anjum Hotel Mekka

⭐⭐⭐⭐⭐
350 meter

Umrah met Saudi Airlines

Anjum Hotel in Mekka

⭐⭐⭐⭐⭐
350 meter

Pullman Zamzam in Medina


⭐⭐⭐⭐⭐
150 meter

Umrah hotel Mekka
Umrah hotel Medina

€1915 pp. | 2-persoonskamer
€1865 pp. | 3-persoonskamer

Voordelen van Umrah in September

Een groot voordeel van op Umrah gaan in september is dat het er relatief rustig is. Daarnaast is het ook goedkoper dan in andere periodes, zoals in december of tijdens de Ramadan. Saudi Airlines wordt gezien als de beste vliegmaatschappij om mee naar Saudi-Arabië te vliegen. In het vliegtuig is er zelfs een gebedsruimte aanwezig! Ook is de terugreis vaak met een rechtstreekse vlucht naar Amsterdam.

Voor het reserveren van de reis is er een aanbetaling van 25% nodig. De rest van het bedrag dient uiterlijk 3 weken voor vertrek voldaan te worden.

Benieuwd naar de excursies die in de reis inbegrepen zitten? Bekijk dan dit artikel over Umrah excursies.

“De umrah die door een andere umrah opgevolgd wordt, doet de zonden tussen de twee vergeven…” (Profeet ﷺ, Bukhari & Muslim)

“Een gebed in mijn moskee hier (in Medina) is beter dan duizend gebeden in een andere moskee, behalve de heilige moskee (in Mekka). Een gebed in de heilige moskee (in Mekka) is beter dan honderdduizend gebeden ergens anders.” (Profeet ﷺ, Ibn Maadjah & Ahmad)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: