Umrah Ramadan 2023 prijzen

Op Umrah Ramadan 2023 gaan? Vergelijk hier de Umrah Ramadan 2023 reizen van verschillende reisbureaus in Nederland. Kies zo het pakket dat het beste bij u past. De pakketten zijn inclusief: vlucht, visum, hotels, vervoer, begeleiding en excursies. Het aantal dagen is inclusief reizen.

Umrah Oktober 2023

Op Umrah (kleine bedevaart) gaan in de Ramadan is dubbel zo bijzonder. Je bent namelijk niet alleen op de meest gezegende plekken ter wereld, je bent er ook in de meest gezegende maand van het jaar. Het verbreken van je vasten doe je in Masjid Al Haram in Mekka, of in de moskee van de Profeet ﷺ in MedinaJe kunt taraweeh en tahajjud bidden achter imams die behoren tot de beste reciteurs ter wereld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende shuyookh: Al-Juhany, Al-Sudais, Al-Muaiqly en Bu’ayjaan. Uiteraard gebeurt dat gezamenlijk, met meer dan een miljoen mensen! Zie hier de beelden van vorige Ramadan. Dit jaar is de eerste dag van de Ramadan waarschijnlijk 23 maart. De Ramadan duurt 29 of 30 dagen.

“Als de Ramadan is gekomen, verricht dan de umrah, want de umrah tijdens Ramadan staat gelijk aan de hadj (qua beloning).” (Profeet ﷺ, Bukhari)

““De umrah die door een andere umrah opgevolgd wordt, doet de zonden tussen de twee vergeven…” (Profeet ﷺ, Bukhari & Muslim)

“Een gebed in mijn moskee hier (in Medina) is beter dan duizend gebeden in een andere moskee, behalve de heilige moskee (in Mekka). Een gebed in de heilige moskee (in Mekka) is beter dan honderdduizend gebeden ergens anders.” (Profeet ﷺ, Ibn Maadjah & Ahmad)

Umrah December 2023

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: