Umrah December 2023 prijzen

Op Umrah Oktober 2023 gaan? Vergelijk hier de Umrah Kerstvakantie 2023 reizen van verschillende reisbureaus in Nederland. Kies het pakket in de Kerstvakantie dat het beste bij jou past. De pakketten zijn inclusief: vlucht, visum, hotels, ontbijt, vervoer, begeleiding en excursies. Het aantal dagen is inclusief reizen.

Umrah December 2023

Umrah December 17 dagen

““De umrah die door een andere umrah opgevolgd wordt, doet de zonden tussen de twee vergeven…” (Profeet ﷺ, Bukhari & Muslim)

“Een gebed in mijn moskee hier (in Medina) is beter dan duizend gebeden in een andere moskee, behalve de heilige moskee (in Mekka). Een gebed in de heilige moskee (in Mekka) is beter dan honderdduizend gebeden ergens anders.” (Profeet ﷺ, Ibn Maadjah & Ahmad)

De december periode is naast de Ramadan de populairste periode voor de Umrah. Zowel vanuit Nederland als wereldwijd, in verband met de vrije dagen. De prijzen zijn vandaar ook hoger dan in de rest van het jaar. Houd er rekening mee dat pakketten snel vol kunnen raken om teleurstelling te voorkomen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: