Umrah Augustus 2023 prijzen (Zomervakantie)

Op Umrah Augustus 2023 gaan? Vergelijk hier de Umrah Zomervakantie 2023 reizen van verschillende reisbureaus in Nederland. Kies het pakket in de Zomervakantie dat het beste bij jou past. De pakketten zijn inclusief: vlucht, visum, hotels, ontbijt, vervoer, begeleiding en excursies. Het aantal dagen is inclusief reizen.

Umrah 2024

Umrah Augustus 11 dagen

VOLGEBOEKT

Umrah Zomervakantie

De voorgaande jaren was Umrah in de zomervakantie niet mogelijk. Dit omdat de Hadj in de zomervakantie viel. Nu valt de Hadj eerder, waardoor er in de zomervakantie weer Umrah reizen georganiseerd kunnen worden. Een uitgelezen kans om met het hele gezin op Umrah te gaan.

De zomervakantie is geen drukke periode zoals december of de Ramadan. Ook zijn de prijzen in deze periode niet heel hoog. Wel is het in de zomer extra warm in Saudi-Arabië met temperaturen boven de 40 graden. Gelukkig is er bijna overal airco: in de moskeeën, in de hotels, in de bus, en zelfs in de winkels. 

““De umrah die door een andere umrah opgevolgd wordt, doet de zonden tussen de twee vergeven…” (Profeet ﷺ, Bukhari & Muslim)

“Een gebed in mijn moskee hier (in Medina) is beter dan duizend gebeden in een andere moskee, behalve de heilige moskee (in Mekka). Een gebed in de heilige moskee (in Mekka) is beter dan honderdduizend gebeden ergens anders.” (Profeet ﷺ, Ibn Maadjah & Ahmad)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: